Contact met ons opnemen

Uitzendbureau Woerden

Wanneer u op zoek bent naar een baan, schakelt u een uitzendbureau in Woerden in. USP Group is al meerdere jaren actief in deze wereld en gespecialiseerd in verschillende branches. Denk aan telecom, logistiek, bouw, metaal en meer. Wij horen graag waar u naar op zoek bent. In wat voor sector wilt u aan de slag? In welke omgeving? Wat is uw functie? Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag.

Uitzendbureau in Woerden levert u een uitstekende service

Onze service aan bedrijven is dat wij personeel aanleveren dat past bij hun organisatie. Hiervoor sturen bedrijven gegevens op, waarin duidelijk wordt wat zij zoeken. Vervolgens gaat ons uitzendbureau in Woerden op zoek naar de geschikte kandidaat. Mogelijk bent u dat. Het voordeel voor u is dat u niet op gesprek hoeft te komen bij het bedrijf waar u mogelijk in dienst treedt. Wij, als uitzendbureau in Woerden bepalen of u bij de functie en het bedrijf past.

Wacht niet langer en schrijf vandaag nog in

U wilt uiteraard zo snel mogelijk aan de slag in een passende en uitdagende functie. Wacht daarom niet langer met inschrijven bij ons uitzendbureau in Woerden. Dit doet u eenvoudig en snel via de website, waar u aangeeft naar wat voor functie u op zoek bent en uw motivatie uploadt. Wilt u eerst meer weten over de vacatures of heeft u andere vragen? Stel deze dan gerust telefonisch door te bellen naar 085 – 489 44 89.Contact met ons opnemen

Hoofdkantoor

Pelmolenlaan 5
3447 GW Woerden

Tel.: 085 - 489 44 89
Fax: 0348 - 48 49 47
E-mail: info@usp-group.nl

Administratie

E-mail: administratie@usp-group.nl

Andere bekeken ook

Uitzendbureau Woerden
Vacature legionella adviseur
Zzp monteur

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht