Contact met ons opnemen

Technisch detacheringsbureau

Een technisch detacheringsbureau nabij Rotterdam, is zoals de naam al zegt, erg geschikt voor personeelsvraag in de technische sector. Voor projecten in deze sector zijn bedrijven vaak op zoek naar tijdelijk deskundig personeel. Om in aanraking te komen met deze bedrijven, schakelt u de experts in van technisch detacheringsbureau USP Group in de omgeving van Rotterdam. We helpen u graag bij het vinden van een passende baan.

Vind een passende baan bij technisch detacheringsbureau nabij Rotterdam

Wij zijn een ervaren technisch detacheringsbureau in de buurt van Rotterdam dat al vele jaren actief is. Veel bedrijven uit verschillende branches zijn op zoek naar specialisten, zoals bedrijven in de telecom, techniek, metaal, bouw en logistiek. U heeft als voordeel dat u niet meer op sollicitatie hoeft bij het bedrijf, omdat wij als technisch detacheringsbureau op basis van de gegevens van een bedrijf bepalen of u past bij de vacature.

Detacheren biedt u als werknemer veel mogelijkheden

Voor zowel werkgevers als werknemers biedt detacheren veel mogelijkheden. U als werknemer doet door deze manier van werken snel en gevarieerde werkervaring op bij verschillende bedrijven. U heeft een wisselende werkomgeving en variërende werkzaamheden. Bij USP Group bieden wij u een goed marktconform salaris, pensioen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Eenvoudig online inschrijven

Is uw interesse gewekt? Online bekijkt u een aantal vacatures. Wilt u zich inschrijven? Dat doet u eenvoudig via de website. Wilt u eerst meer weten over de service van ons technisch detacheringsbureau in Rotterdam of over de vacatures? Wij staan u graag te woord als u belt naar 085 – 489 44 89.Contact met ons opnemen

Hoofdkantoor

Pelmolenlaan 5
3447 GW Woerden

Tel.: 085 - 489 44 89
Fax: 0348 - 48 49 47
E-mail: info@usp-group.nl

Administratie

E-mail: administratie@usp-group.nl

Andere bekeken ook

Technisch detacheringsbureau
Arbeidsbemiddelingsbureau
Waterklerk

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht