Contact met ons opnemen

Waterklerk vacature

Bent u waterklerk van beroep en bent u op zoek naar een passende vacature? Vindt u het heerlijk om bezig te zijn met de aanvoer van schepen? Ziet u een baan in bijvoorbeeld de haven van Rotterdam al helemaal voor zich? Wacht dan niet langer en schakel de hulp in van een uitzendbureau gericht op specialistisch personeel. U vindt USP Group in Woerden, in de omgeving van Rotterdam.

Als waterklerk aan de slag? Vind een passende vacature

Al vele jaren zijn wij actief in de arbeidsbemiddeling. Door deze ervaring weten veel bedrijven uit verschillende branches ons te vinden. Denk aan techniek, bouw, telecom, industrie, metaal en meer. Wij doen er alles aan om gespecialiseerd personeel in te zetten op de juiste functies. U profiteert bij ons van een uitstekende service. Dit houdt in dat u niet op gesprek hoeft bij het bedrijf waar u mogelijk aan de slag gaat. Door onze ervaring zijn wij in staat te bepalen of u als waterklerk past bij het bedrijf en de vacature.

Geef uw zoektocht een impuls

Wilt u graag werken als waterklerk maar heeft u nog geen passende vacature gevonden? Dan is het raadzaam om de hulp van een specialistisch arbeidsbemiddelingsbureau in te schakelen. Op onze website bekijkt u al een aantal vacatures. Overtuigd van onze diensten? U schrijft zich eenvoudig online in. Als u op voorhand vragen heeft, stelt u deze gerust telefonisch via 085 – 489 44 89.
Contact met ons opnemen

Hoofdkantoor

Pelmolenlaan 5
3447 GW Woerden

Tel.: 085 - 489 44 89
Fax: 0348 - 48 49 47
E-mail: info@usp-group.nl

Administratie

E-mail: administratie@usp-group.nl

Andere bekeken ook

Waterklerk vacature
Technisch detacheringsbureau
Arbeidsbemiddelingsbureau

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht