Contact met ons opnemen

Detacheringsbureau Woerden

USP Group is een arbeidsbemiddelingsbureau en detacheringsbureau in Woerden dat gespecialiseerd is in het te werk stellen van personeel in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven in de techniek, logistiek, industrie, metaal en bouw. Wij zijn uw deskundige en ervaren partner als u op zoek bent naar een baan. Met onze hulp vindt u de baan van uw dromen.

Het arbeidsbemiddelingsbureau en detacheringsbureau in Woerden staat u graag bij

Wanneer u voor ons kiest, gaat u in een zee met een specialist die connecties heeft met veel verschillende bedrijven. Deze bedrijven geven aan naar wat voor personeel ze op zoek zijn en wij gaan voor hen aan de slag. Wij zijn al jarenlang actief in deze wereld. Dit levert u als voordeel dat u als sollicitant niet op gesprek hoeft te komen bij het bedrijf waar de vacature voor is. Ons arbeidsbemiddelingsbureau en detacheringsbureau in Woerden kijkt of u past bij de vacature.

Verschillende vormen van bemiddeling

Wij bieden meerdere vormen van bemiddeling aan:

  • Uitzenden
  • Detacheren
  • Werving & selectie

Bij uitzenden en detacheren bieden wij een goed marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed pensioen. U ontvangt van ons deskundig en passend advies bij het vinden van uw droombaan.

Gemakkelijk online inschrijven

Bent u benieuwd naar wat wij met ons detacheringsbureau en arbeidsbemiddelingsbureau in Woerden voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en schakel ons in. U schrijft zich snel en eenvoudig online in via het inschrijfformulier of bekijk de vacatures die openstaan. Wilt u meer informatie voordat u zich inschrijft? Wij staan u graag te woord als u belt naar 085 – 489 44 89.Contact met ons opnemen

Hoofdkantoor

Pelmolenlaan 5
3447 GW Woerden

Tel.: 085 - 489 44 89
Fax: 0348 - 48 49 47
E-mail: info@usp-group.nl

Administratie

E-mail: administratie@usp-group.nl

Andere bekeken ook

Detacheringsbureau Woerden
Waterklerk vacature
Technisch detacheringsbureau

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht